1704 Media - SEO - Marketing - Ecommerce

Wij zijn 1704 Media

Wilt u weten wat wij voor u bedrijven zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u bedrijf voorzien van meerdere kant en klare oplossingen op het gebied van SEO, Marketing en Ecommerce. Weet u nog niet wat deze termen inhouden? Neem dan contact met ons op en wij lichten dit graag voor u toe.

Bekijk Portfolio

1704 Media de beste keus!

Wij zijn de beste keus voor uw bedrijf. Wij hebben geen dure Google cursussen of badges. Compleet gebaseerd op eigen ervaringen door hard te werken en direct te zien wat wel werkt en wat niet.

Aanspreekpunt

Voor elke klant hebben wij een eigen aanspreekpunt. Deze kent u bedrijf en weet precies wat er moet gebeuren.

Beste Software

Wij maken gebruik van de beste software om uw bedrijf te helpen. Dit is allemaal door ons getest en beoordeeld.

Geen ingewikkelde oplossingen

Wij maken vooraf heldere afspraken en komen deze altijd na.

OUR SERVICES

Web Design

Wij kunnen voor u een nieuwe website maken. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste technieken en services.

Ecommerce

Heeft u behoefte aan een nieuwe webshop of ecommerce oplossing?

Email Marketing

Mist u iedere maand honderden kansen omdat u geen gebruik maakt van een nieuwsbrief? Wij kunnen u helpen met het opzetten van uw emailmarketing.

Security Services

Voldoet uw website niet aan de laatste standaarden mbt. beveiliging? Wij kunnen uw website updaten en gereed maken voor de toekomst.

Maatwerk

Heeft u behoefte aan een maatwerk oplossing voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@1704media.nl

SEO

Wij kunnen er samen met u voor zorgen dat uw website op een hogere positie in de zoekresultaten terecht komt.

Bekijk onze projecten

little julie logo

Little Julie (little-julie.nl)

Deze boutique voor kindermode en accessoires heeft een sterke online aanwezigheid ontwikkeld dankzij onze SEO-optimalisatie gericht op trendbewuste ouders. SEA-campagnes benadrukken de unieke stijl en kwaliteit van het merk, met een focus op seizoensgebonden collecties en exclusieve aanbiedingen.

DP italia logo

Diamond Paintings Italië (diamondpaintings.it)

We hebben de Italiaanse markt voor diamond painting verkend en een op maat gemaakte SEO-strategie geïmplementeerd die rekening houdt met lokale zoekgewoonten en culturele nuances. Onze SEA-inspanningen zijn gericht op het bouwen van een gemeenschap rond het merk en het stimuleren van interactie via sociale media.

Magnetisch Speelgoed Winkel (magnetischspeelgoedwinkel.nl)

Magnetisch Speelgoed Winkel (magnetischspeelgoedwinkel.nl)

Dit innovatieve platform biedt educatief speelgoed dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden. Onze SEO-strategie omvatte het optimaliseren van productpagina’s en het creëren van waardevolle inhoud gericht op ouders en opvoeders. SEA-campagnes zijn ingezet om speciale aanbiedingen en nieuwe productlanceringen te benadrukken.

lkm logo

Luchtkwaliteitsmeter Winkel (luchtkwaliteitsmeterwinkel.nl)

Deze site biedt essentiële producten voor het monitoren van de luchtkwaliteit in binnenruimtes. We hebben een niche-specifieke SEO-strategie ontwikkeld die gericht is op educatieve content en productreviews, waardoor de autoriteit en het vertrouwen van de site zijn toegenomen. SEA-campagnes zijn geoptimaliseerd voor het bereiken van gezondheidsbewuste consumenten en professionals in de industrie.

Mob Telefoni (mobtelefoni.rs)

Mob Telefoni (mobtelefoni.rs)

Als de toonaangevende bron voor mobiele telefonie in Servië, hebben we de online aanwezigheid van deze website versterkt door middel van lokale SEO-strategieën en optimalisatie voor mobiel zoeken. Onze SEA-inspanningen zijn gericht op het lanceren van nieuwe producten en het promoten van exclusieve aanbiedingen, wat leidt tot een verhoogde engagement en verkoop.

Nummerschilderen (nummerschilderen.com)

Nummerschilderen (nummerschilderen.com)

Dit kunstgerichte platform trekt gebruikers aan met een interesse in creatieve zelfexpressie. Onze SEO-inspanningen hebben zich gericht op het verbeteren van de inhoudskwaliteit en het optimaliseren voor long-tail zoekwoorden, wat de organische zichtbaarheid aanzienlijk heeft verbeterd. SEA-campagnes zijn op maat gemaakt om seizoensgebonden trends en hobbyist evenementen te benutten.

Wilt u in contact komen met ons?

085 - 0605221

085 - 0605221

Bel ons direct!

CONTACT INFO

085 - 0605221

info@1704media.nl

MA. - Vrij. 10:00 - 17:00

Neem contact op

Vul het onderstaande contactformulier in. Wij zullen binnen 24 uur reageren op uw verzoek.

Verstuur bericht